Tots els pobles
EN

Inici> Notícies

Proveïdor d'agents de prova d'oli: on trobar el millor?

Temps: 2024-02-23 Accessos : 12

A partir del febrer de 2024, els principals fabricants de repel·lents d'oli de paper han cessat la producció i les vendes de productes repel·lents d'oli de paper que contenen fluor, senyalant la sortida dels productes químics fluorats del mercat dels repel·lents d'oli de paper. En aquest punt, aquest article pretén revisar la història dels productes oleopel·lents produïts per grans empreses, servint de referència per al mercat futur.

 

Tècniques primerenques per a la resistència al petroli:

Grease-El paper de prova es va inventar ja el 1896, ja que el paper normal per si sol no pot resistir el petroli. Per aconseguir la resistència a l'oli, normalment s'utilitzen diverses tècniques. Això inclou un calandrat pesat per augmentar la densitat del paper i l'aplicació d'una capa de cera (àcid esteàric) a la superfície del paper. De vegades, el tractament amb àcid sulfúric també s'utilitza per evitar la penetració d'oli. Tanmateix, aquests mètodes no són del tot efectius, ja que el petroli encara pot filtrar-se.

agent a prova d'oli d'alt rendiment a l'engròs

L'ús pioner de 3M de productes químics fluorats:

3M Co.rporation és el pioner dels repel·lents d'oli de paper fluorat. Ja a la dècada de 1980, 3M va desenvolupar i va introduir al mercat tractaments repel·lents d'oli de paper, basats en un principi tecnològic completament diferent. Aprofitant les propietats del fluor per reduir la tensió superficial, aquests tractaments van reduir la tensió superficial del paper a uns 20, donant resistència a l'oli al paper. A més, el seu mètode de prova basat en la tensió superficial, el Test Kit, es va convertir en un estàndard per a la indústria americana de pasta i paper (TAPPI).

Abans de l'any 2000, 3M Corporation dominava el mercat de paper repel·lent a l'olit amb més del 80% de quota de mercat. Oferien una varietat de models de producte, com ara FC-805, FC-807, FC-809, FC-845, FC-850, FC-886, entre d'altres. Tanmateix, cap a l'any 2000, a causa de les preocupacions sobre el perfluorooctà sulfonat (PFOS) generat en el procés de fluoració electroquímica (ECF), 3M es va retirar proactivament del mercat.

 

Competència i innovació:

A diferència del procés ECF de 3M Corporation, empreses de productes químics fluorats com Dupont utilitzen principalment el procés de telomerització, que no genera el producte intermedi PFOS. En conseqüència, el mercat va entrar en un període d'intensa competència entre diversos actors. Dupont va presentar el seuoproducte il resistent models, inclosos Zonyl™ NF, Zonyl™ 8868, Zonyl™ 9464, entre d'altres.

 

Atofina, una empresa francesa, va presentar els productes repel·lents de greixos Forapele™ 321 i Forapele™ 325, que van guanyar una reputació important al mercat. En particular, F-321, un producte estrella a la indústria xinesa de modelat de pasta, va establir les bases per al desenvolupament i els estàndards de la indústria del sector de l'emmotllament de paper. El producte va tenir un paper fonamental en la configuració dels estàndards de la indústria referits a GB18006.1-1999 per a la vaixella biodegradable d'un sol ús, especialment l'estàndard d'oli resistent a la calor.

 

El desenvolupament primerenc de la indústria d'envasos de paper i plàstic va ser impulsat principalment per l'eliminació gradual dels plàstics d'escuma blanca al sector ferroviari. Aquests productes van guanyar impuls amb exportacions substancials a mercats com els Estats Units, el Japó i Austràlia. Esdeveniments importants com l'Expo d'Aichi al Japó i els Jocs Olímpics de 2000 a Austràlia van tenir un paper catalitzador en la promoció del desenvolupament de la indústria del paper-plàstic.

 

Proveïdor d'agents impermeables i a prova d'oli


Transició a C6 Productes:

A causa de les forces del mercat, especialment les preocupacions i els litigis relacionats amb PFOA, les empreses estan passant dels productes C8 de primera generació als productes de sis carboni. DuPont també ha introduït una nova generació de productes C6, com Capstone™ P-620 i P-623, que han reduït significativament el rendiment en comparació amb els productes de vuit carboni. La resposta del mercat no ha estat ideal, principalment perquè, a causa de l'impacte de l'incident de l'àcid perfluorooctanoic (PFOA), DuPont ha sortit gradualment del mercat de solucions repel·lents a greixos de paper.

 

Les empreses tradicionals de productes químics especialitzats en paper tampoc es queden inactius. Successivament han llançat productes oliorepel·lents avançats. Ciba-Geigy, com a gegant de la indústria química especialitzada en paper, ha introduït productes com Lodyne P-201, P-208E, P-504, 514, Lodyne-2000, 2010 i 2020, i també s'ha assegurat un lloc a el mercat de l'emmotllament de pasta. Lodyne-2020 és un producte excel·lent, amb la més alta eficiència del fluor entre tots els productes, el que significa que aconsegueix la màxima repel·lència al petroli amb la menor quantitat d'elements fluor utilitzats.

 

envasos d'aliments a l'engròs repel·lent a l'aigua d'oli


Aparició de les empreses japoneses:

L'empresa química japonesa de fluor Asahi Glass Co., Ltd. (AGC) també ha introduït agents repel·lents d'oli, inclosos models com AG-530, AG-550 i models posteriors com AGE-060 i AGE-860.


Una altra empresa química japonesa de fluor, Daikin Industries, Ltd., també ha introduït models d'agents resistents a l'oli, com ara TG-410, TG-810 i models posteriors com TG-8811 i TG-8111. Els productes d'aquestes dues empreses japoneses, sobretotC6 productes, han omplert ràpidament el buit de mercat deixat per empreses europees i americanes com DuPont, sortint gradualment del mercat.

 

Aquest article ofereix un resum dels productes d'aquestes empreses, així com una retrospectiva d'una època. Sempre que em trobo amb productes d'aquestes empreses de renom mundial, també vaig fer algunes investigacions per curiositat. Com que tots aquests productes han sol·licitat l'aprovació de la FDA, les seves estructures químiques es poden entendre a partir de les dades disponibles públicament. Davant dels complexos dissenys químics desenvolupats per aquestes empreses, no es pot deixar d'admirar i respectar sincerament els enginyosos conceptes químics dels científics. Potser aquest és l'exemple més directe de com la tecnologia canvia vides.

 

Perspectives de futur i innovació:

A mesura que ens enfrontem a la finestra de temps per a l'eliminació gradual dels repel·lents d'oli que contenen fluor, com els nous productes aborden i cobreixen les necessitats d'aquest mercat també és un esforç constant de diverses empreses químiques. Ningbo Chem-plus material nou Producte repel·lent d'oli sense fluor ha guanyat reconeixement al mercat des del seu llançament. No conté fluor, compleix els estàndards de rendiment i és fàcil d'utilitzar. Esperem treballar conjuntament amb companys de la indústria per promoure el desenvolupament del mercat.

En conclusió, m'agradaria demanar prestada una cita de l'inventor de l'automòbil, Carl Benz:

"El procés d'invenció en si és mil vegades més meravellós que el resultat de la invenció".

repel·lent a l'aigua d'oli de fluor d'alta qualitat